Om Divine Truth studiegrupper

Här hittar du information om studiegrupper som jag och Inger Appelgren anordnar och ansvarar för. Studiegrupperna genomförs online med Zoom.


Studiegrupp I, Assistance Group – An Education in Love (vilande).
Studiegruppen har pågått sedan 2014 och följer de presentationer som finns på http://www.divinetruth.com under Downloads, sorterat på Event type Assistance Group.

Studiegruppen studerar för närvarande presentationerna i ”Understanding Sin and its Causes”. Studiegruppen har gjort en paus i väntan på att ytterligare presentationer från ”Understanding Sin and its Causes” är tillgängliga.


Studiegrupp II, Assistance Group – An Education in Love (pågår).
Studiegruppen startade i februari 2021.

För att skapa en gemensam grund för deltagarna i studiegruppen startade vi med de presentationer för förstagångsbesökare, som Jesus rekommenderar på YouTube, Divine Truth – Welcome https://www.youtube.com/playlist?list=PLAB11BC2B509B15F8. Därefter fortsätter vi med presentationerna på http://www.divinetruth.com under temat Assistance Group från 2014 och framåt.


Är du intresserad av att delta i någon av studiegrupperna så kan du kontakta mig, skevikanna@gmail.com, för information om gruppen, förkunskapskrav, policy och förhållningsregler.